Sinocat Environmental Technology Co., Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper, Andere
Aantal werknemers: 400~500
Opgericht Jaar: 2005
Export pct: 70% - 80%
Inleiding

Sinocat Environmental Technology Co., Ltd. werd opgericht in 2005 en werd in 2021 genoteerd aan de Science and Technology Innovation Board van de Shanghai Stock Exchange (Stockcode: 688737).Ons bedrijf richt zich op de ontwikkeling van nieuwe materialen en nieuwe energietechnologie, zoals energieopslagbatterijtechnologie, krachtige batterijtechnologie en waterstofbrandstofcel-elektrokatalysatortechnologie.Wij zijn een geïntegreerd bedrijf dat zich bezighoudt met technologie, onderzoek en ontwikkeling, productie, verkoop, service enz. We zijn ook een van de belangrijkste hightechbedrijven van het nationale fakkelplan.Sinotech is ook een toonaangevende ontwerper en fabrikant van auto-onderdelen (katalysator).Sinotech werkt nauw samen met UESTC op het gebied van vloeibare lithium-ionbatterijen, vaste lithiumbatterijen en natriumionbatterijen.Onze lithiumbatterijproducten hebben de kenmerken van lange levensduur, hoge veiligheid, lage temperatuurbestendigheid en andere kernvoordelen.

 

 

 

Geschiedenis

In Juli 2005, ondertekende IT een samenwerkingsovereenkomst met de Universiteit van Sichuan om Co. van de het Uitlaatgasreiniging van Sichuan Zhongzi, Ltd op te richten. In 2006, werd een proefproductielijn met een jaarlijkse output van 20 ton zeldzame aarde katalytische materialen gevestigd. In 2007, werd de eerste automatische de deklaagmachine van de motorfietskatalysator volledig ontwikkeld. In 2010, werd het de belangrijkste katalysatorleverancier aan bekende motorfietsfabrikanten zoals Suzuki, Yamaha en Grote Yangtze-Rivier. In 2012, werd het toegekend de titel van de Nationale Zeer belangrijke high-tech onderneming van het Toortsprogramma. In 2013, won het de eerste prijs van Wetenschap en Technologievooruitgang van de Provincie van Sichuan en vestigde het Centrum van de de Ondernemingstechnologie van Sichuan. In 2014, werd het de Academicus (deskundige) werkstation van Sichuan gevestigd en werd de leiderseenheid van de Katalysator Werkgroep na de behandeling van de Interne verbrandingsmotoremissie Nationaal Intern Standaardcomité. In 2015, Milieu de Technologieco. van Sinocat, werd Ltd goedgekeurd om post-doctorale wetenschappelijke onderzoekposten door jointstock hervorming te vestigen. In 2016, zat hij het nationale belangrijkste R&D programmaproject „voor Onderzoek naar de Technologie van de Verontreinigingsemissiebeheersing en Systeem van Alternatieve brandstofvoertuigen en Motorfietsen“. In 2017, won het de tweede prijs van nationale Wetenschappelijke en Technologische Vooruitgang en de eerste prijs van wetenschappelijke en technologische uitvinding in de mechanische industrie en werd de bevindende directeurseenheid van het Nationale Technieklaboratorium van de mobiele technologie van de bronverontreinigingsemissiebeheersing. Het bedrijf voltooide B-ronde van financiering in 2019 en c-ronde van financiering in 2020. Het bedrijf werd geïdentificeerd als „Nationaal Centrum van de Ondernemingstechnologie“ en won de titel van „van de de Provincietechnologie van Sichuan de Onderneming van de de Innovatiedemonstratie“ in 2020. Het bedrijf ondertekende een strategische samenwerkingsovereenkomst van 1 miljard yuans met de Bank van China. In 2021, werd het bedrijf vermeld op de Wetenschap en Technologieinnovatieraad van de Voorraad Exchange.In 2022, de bedrijf bereikte strategische samenwerking met Elektrisch Co. van Qingdao Nengbee, Ltd van Shanghai.

Dienst

Met de opdracht van „het CONTROLEREN luchtvervuiling en het realiseren van de droom van blauwe hemel en witte wolken“, heeft Milieu de Technologieco. van Sinocat, Ltd een marketing netwerk opgezet die binnenlandse industriële lay-out behandelen om klanten de efficiëntere en hoogstaande diensten aan te bieden. In de toekomst, zullen wij een nationaal marketing de dienstnetwerk opzetten om klanten pre-sale, in-verkoop en naverkoopdiensten aan te bieden de van uitstekende kwaliteit.

om aan de vraag van de automarkt het hoofd te bieden efficiënter, heeft ZEC het netwerkplatform van Jingdong Mall en wechat Wandelgalerij gevestigd om een perfect netwerk van de naverkoopdienst te vormen. R&D, de productie, de verkoop en andere afdelingen in het bedrijf geven prioriteit om aan de de dienstbehoeften te voldoen, en altijd het klant-centric de dienstconcept aan te hangen om waarde voor klanten tot stand te brengen.

Ons Team

Co. van de Sinocat heeft Milieutechnologie, Ltd een aantal wetenschappelijke onderzoekwerkstations in binnen- en buitenland zoals bekende deskundigen, professioneel technisch onderzoek en ontwikkelingsteams met artsen en meesters, en post-doctorale onderzoekwerkstations. Het heeft deskundigen die van speciale overheidstoelagen van de Raad van de Staat, talenten onder „het Programma van Tienduizendtaltalenten“ van het Ministerie van Wetenschap en Technologie van de talenten van de Volksrepubliek China, en van „Duizend Talentenprogramma“ in de Provincie van Sichuan genieten. Sinds 2009, heeft het bedrijf over voorgezeten, binnen deelgenomen en nam het lood in onderneming 10 belangrijke nationale wetenschap en technologieprojecten, die omvatten: 3 belangrijke wetenschap en technologieprojecten, 1 project van het innovatiefonds, 3 " 863 plannen“, 1 wetenschap en technologiesteunplan en 2 nationaal zeer belangrijk R&D plannen punt.

  • Bedrijf Details
  • Inleiding
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team
Contacten
Contacten: Ms. Irene Chen
Tel.: +86 176 0801 8195
Contact
Mail ons